18 September 2021: Poëzie aan de Slinger. Aanvang 14:00 uur

Op deze zaterdag staan we weer met de dorpsdichters en vrienden in de Droomcirkel bij Theater aan de Slinger in Houten.
Kom lekker luisteren of ook zelf voordragen. Meld je even aan via info@dorpsdichterhouten.nl en geef in een kort berichtje aan of je ook wilt voordragen en met hoeveel personen je wilt komen.

TIP: Neem een heerlijk comfortabel kussentje mee op op te zitten.

22 mei 2021 is er in principe weer een Poëzie aan de Slinger in de Droomcirkel tegenover het Theater aan de Slinger.

Het thema is Klimaat

Datum: Zaterdag 17 oktober 2020
Tijd: van 14.00 – 17.00 (inloop vanaf 13.30 uur)
Plaats:  Theater aan De Slinger, Houten

Op 17 oktober 2020 is er een Poezie aan de Slinger.

Dit podium wordt georganiseerd door een enthousiaste groep Houtense dichters die op het podium wordt aangevuld door dichters uit de omgeving en ver daarbuiten.

Poëzie aan de Slinger is vrij toegankelijk, echter is het aantal plaatsen in verband met het corona-protocol beperkt. Je reserveert een plaats in het amphi theater, Droomcirkel genaamd. Aanmelden via: info@dorpsdichterhouten.nl

Geef bij je reservering aan voor hoeveel personen je reserveert en of er in je gezelschap dichters zitten die ook op dit mooie podium willen staan.

Datum: Zaterdag 6 juni 2020
Tijd: van 14.00 – 17.00
Plaats: Theater aan De Slinger, Houten

RESERVEREN VERPLICHT – MAXIMAAL 30 PERSONEN

PadS BOEM! We mogen weer! In juni openen de theaters weer en op 6 juni staat Poëzie aan de Slinger (PadS) op de agenda.

Wat een heftige en toch inspirerende periode hebben we achter ons liggen. Nog steeds heeft de kroontjesziekte invloed op ons handelen en denken. Wat hebben de dichters de afgelopen tijd voor juweeltjes geschreven?

Tijdens deze derde editie van Poëzie aan de Slinger luister je naar gedichten van zo’n vijftien dichters uit Houten, de omgeving en ver daarbuiten. Het aangepast thema van deze editie is “Kroonjuwelen”, waarmee we de dichters de vrijheid geven de gedichten en gedachten van de afgelopen maanden voor te dragen.
We mogen gebruik maken van de Grote Zaal van Theater aan de Slinger. Hierdoor kunnen we voldoende afstand garanderen. We hebben ons wel aan een strikt protocol te houden, hetgeen je zult begrijpen.

Vanwege dit protocol en het maximaal aantal bezoekers is reserveren voor deze editie van PadS verplicht.

STUUR EEN RESERVERINGSVERZOEK NAAR:
Poëzie wordt afgewisseld met livemuziek en er is in pauzes gelegenheid om een drankje te bestellen, een praatje te maken (op voldoende afstand) en het werk van de dichters aan te schaffen. Wij vragen een vrijwillige contante bijdrage welke zal worden overhandigd aan het theater.

We beginnen om 14:00 uur en eindigen het programma rond 17:00 uur.

Parkeren in het Centrum is na twee uur betaald.
Het theater ligt aan Station Houten